Belettering

Met een attractieve belettering zorgt u ervoor dat uw voertuig, etalage of gebouw de aandacht trekt van menige passanten of weggebruikers. Een belettering heeft talloze mogelijkheden en kan met een professionele uitstraling een visitekaartje zijn voor uw bedrijf. Anderzijds kan het een duidelijke boodschap of een vorm van reclame zijn dewelke dagelijks door passanten en medebestuurders wordt opgemerkt en vaak ook in het achterhoofd blijft hangen. Het is een betaalbare permanente vorm van reclame.

Lees meer ...

Etalage, gebouw of raampartij
Wij kunnen van uw etalage, gebouw of raampartij een zichtbaar visitekaartje maken door middel van een tijdelijke promotionele belettering of een full-color bestickering. Op deze manier kunt u een boodschap overbrengen, de aandacht trekken van een pand, etalage of winkelruimte of merkbekendheid verwerven, de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Prestige Signature Sign- en wrapstore

Diensten

01

Carwrapping
Ben je toe aan een nieuwe look voor je auto? Wil je graag opvallen in het verkeer of wil je gewoonweg een frisse uitstraling geven aan je voertuig? Dan is carwrapping iets voor jou!
Meer info

02

Voertuig reclame
Autobelettering en carwraps zijn een effectieve manier om de zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw bedrijf te vergroten.
Meer info

03

Belettering
Met een attractieve belettering zorgt u ervoor dat uw voertuig, etalage of gebouw de aandacht trekt van menige passanten of weggebruikers.
Meer info

04

XPEL
Lakbeschermingsfolie – ook wel Paint Protection Film (PPF) of steenslagfolie genoemd – is een transparante hoogwaardige film die de lak van een wagen beschermt.
Meer info
Scroll naar boven

COntactgegevens

Fabrieksstraat 102B
3900 Overpelt
(+32) 011 91 48 02