Diensten

Lakbescherming folie (PPF) XPEL

Lakbeschermingsfolie, ook bekend als Paint Protection Film (PPF) of steenslagfolie, is een transparante en hoogwaardige film die de lak van voertuigen beschermt tegen verschillende vormen van schade, zoals steenslag, krassen, vandalisme, schadelijke UV-stralen, slijtage, grind, insectenzuren, vogeluitwerpselen, carwashschade, en meer. Voor een visuele demonstratie, bekijk zeker het informatieve YouTube-filmpje onder deze tekst.

Lees meer ...

Bij Prestige Car Detailing werken we exclusief met Xpel Ultimate Plus, de meest geavanceerde zelfherstellende lakbeschermingsfolie op de markt. Deze opmerkelijke folie heeft de capaciteit om krassen te herstellen bij blootstelling aan warmte, zoals zonlicht op een zonnige dag, warm water, of een warmeluchtbron. Met een vrijwel onzichtbare urethaanlaag biedt deze folie niet alleen een ongeëvenaarde hoogglansafwerking maar ook uitzonderlijke impactbescherming, waardoor de superieure duurzaamheid van de lak wordt gegarandeerd. Door de zelfherstellende eigenschappen van de folie zullen lichte krassen en swirls zich automatisch herstellen na een lichte warmtetoepassing op het filmoppervlak.

Bij Xpel heb je de keuze tussen de glanzende Xpel Ultimate Plus en de matte Xpel Stealth folie. Met de matte Xpel Stealth folie kun je niet alleen een matte fabriekslak beschermen, maar ook een glanzend voertuig transformeren naar een matte kleur zonder de nadelen van een matte lak. Mat lakwerk vereist namelijk intensief onderhoud en is zeer gevoelig. Beide folies bieden dezelfde voordelen.

Als gecertificeerde Xpel-installateur kunnen wij een fabrieksgarantie tot 10 jaar bieden. Bovendien werken wij altijd met voorgesneden templates om het snijden aan het voertuig tot een minimum te beperken, zodat elk paneel perfect op maat is uitgesneden.

Prestige car detailing - lakbescherming XPEL ultimate plus logo

XPEL protection

Mogelijkheden

Prestige car detailing - lakbescherming XPEL 03

XPEL FRONT PROTECTION

  • Bij Xpel Front Protection pakket worden de volgende onderdelen van uw auto beschermt met de Xpel Ultimate lakbeschermingsfolie: • Motorkap • Voorschermen • Voorbumper • Zijspiegels Mocht u extra onderdelen willen beschermen dan kunt u het beste kiezen voor het Xpel Custom Protection pakket.
Prestige car detailing - lakbescherming XPEL 02

XPEL CUSTOM PROTECTION

  • Bij Xpel Custom Protection pakket worden de door u gewenste onderdelen van uw auto voorzien van de Xpel Ultimate lakbeschermingsfolie. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het Xpel Front Protection in combinatie met het dak en de side skirts. Je kan vrijwel elk onderdeel afzonderlijk laten beschermen.
Prestige car detailing - lakbescherming XPEL 01

XPEL FULL PROTECTION

  • Bij Xpel Full Protection pakket worden alle onderdelen van de wagen voorien met een Xpel Ultimate lakbeschermingsfolie.

pRO's

ULTIEME LAKBESCHERMING

Beschermt de lak van uw wagen tegen steenslag, krassen, slijtage, grind, oliën, insectenzuren, uitwerpselen van vogels, verfspaanders (paint chips)…

SELF-HEALING TOPCOAT

Door warmte geactiveerde zelfherstellende toplaag (SELF-HEALING TOPCOAT). Lichte krassen en swirls worden hersteld door een lichte warmtetoepassing op het filmoppervlak (bv. door de zon).

VLEKBESTENDIG

De Xpel Ultimate Plus Lakbeschermingsfolie is vlekbestendig en behoudt de helderheid onder de zwaarste omstandigheden

UV-PROOF

De folie vergeelt niet door blootstelling aan schadelijke UV-stralen.

MAXIMIZES RE-SALE VALUE

Het beschermen van de lak tegen schade verhoogt de verkoopwaarde van de wagen. Steenslagfolie kan dan ook werkelijk worden beschouwd als een investering die zichzelf zal terugbetalen.

SUPERIOR OPTICAL CLARITY

De Xpel Ultimate Plus Lakbeschermingsfolies bieden een ongeëvenaarde hoogglansafwerking aan.

ZELFHERSTELLEND

Wanneer de folie wordt blootgesteld aan hitte, reageert de toplaag en verdwijnen fijne vegen en krassen vanzelf. Parkeren in de zon of wassen met warm water is voldoende!

RESISTENT

Vuil, vogeluitwerpselen & luchtvervuiling laten geen verkleuring of markering achter in de film, in tegenstelling tot zijn concurrenten.

GARANTIE

'Built to last'. Ultimate Plus wordt door XPEL ondersteund met 10 jaar garantie, want uw wagen moet er altijd perfect blijven uitzien.

DUURZAAMHEID

Ultimate Plus biedt een superieure bescherming tegen de impact van alles wat je wagen te verduren krijgt zowel op de weg als op het circuit.

Hatchback 3-deurs

Mini Cooper, Audi A1, Fiat 500

PRIME CS - 170 €
PRIME XR - 265 €

Hatchback 5-deurs

Volkswagen Golf, Audi A3, Mercedes A-klasse

PRIME CS - 215 €
PRIME XR - 340 €

Coupe 3-deurs

Mercedes C-klasse coupe, BMW 3-serie coupe

PRIME CS - 220 €
PRIME XR - 340 €

Sedan 5-deurs

BMW 5-serie, Mercedes E-klasse, Audi A6

PRIME CS  - 240 €
PRIME XR - 395 €

Station/break 5-deurs

BMW 5-serie, Mercedes E-klasse, Audi A6

PRIME CS - 250 €
PRIME XR - 425 €

Station/SUV 5-deurs

BMW X6, Mercedes GLE, Audi Q7

PRIME CS - 260 €
PRIME XR - 475 €

Prestige Signature Sign- en wrapstore

Diensten

01

Carwrapping
Ben je toe aan een nieuwe look voor je auto? Wil je graag opvallen in het verkeer of wil je gewoonweg een frisse uitstraling geven aan je voertuig? Dan is carwrapping iets voor jou!
Meer info

02

Voertuig reclame
Autobelettering en carwraps zijn een effectieve manier om de zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw bedrijf te vergroten.
Meer info

03

Belettering
Met een attractieve belettering zorgt u ervoor dat uw voertuig, etalage of gebouw de aandacht trekt van menige passanten of weggebruikers.
Meer info

04

XPEL
Lakbeschermingsfolie – ook wel Paint Protection Film (PPF) of steenslagfolie genoemd – is een transparante hoogwaardige film die de lak van een wagen beschermt.
Meer info
Scroll naar boven

COntactgegevens

Fabrieksstraat 102B
3900 Overpelt
(+32) 011 91 48 02