Voertuig reclame

Autobelettering
Autobelettering en carwraps zijn een effectieve manier om de zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Of u nu een klein bedrijf bent met één auto of een groot bedrijf met een heel wagenpark, wij kunnen u helpen met al uw beletteringsbehoeften.
Met een attractieve autobelettering kunnen we uw voertuig op een aantrekkelijke, betaalbare en professionele manier voorzien van logo’s, tekst, graphics, contactinformatie en andere belangrijke details.

Lees meer ...

Carwrap
Een carwrap gaat nog een stap verder dan autobelettering. Hierbij wordt de volledige wagen ingepakt met folie, waardoor u alle mogelijkheden heeft om opvallende en unieke ontwerpen te creëren. Een carwrap biedt niet alleen extra bescherming voor de lak van uw auto, maar trekt ook zeker de aandacht op de weg. Het is een effectieve manier om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie en uw merkbekendheid te vergroten.
Fleetwrap
Voor bedrijven met een heel wagenpark is fleetwrap een interessante optie. Hierbij worden alle voertuigen in uw wagenpark voorzien van dezelfde belettering of wrap, waardoor er consistentie en herkenbaarheid wordt gecreëerd. Dit versterkt niet alleen uw merkimago, maar zorgt er ook voor dat uw bedrijf overal waar het wagenpark komt, opvalt.

Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit en vakmanschap. We werken met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en langdurig mooi blijven. Daarnaast bieden we een uitstekende klantenservice. We luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee om het beste resultaat te behalen. Of u nu vragen heeft over het ontwerp, de materialen of het onderhoud van de belettering, wij staan klaar om u te helpen.
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u aan de slag te gaan om uw bedrijf nog beter zichtbaar te maken op de weg.

Prestige Signature Sign- en wrapstore

Diensten

01

Carwrapping
Ben je toe aan een nieuwe look voor je auto? Wil je graag opvallen in het verkeer of wil je gewoonweg een frisse uitstraling geven aan je voertuig? Dan is carwrapping iets voor jou!
Meer info

02

Voertuig reclame
Autobelettering en carwraps zijn een effectieve manier om de zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw bedrijf te vergroten.
Meer info

03

Belettering
Met een attractieve belettering zorgt u ervoor dat uw voertuig, etalage of gebouw de aandacht trekt van menige passanten of weggebruikers.
Meer info

04

XPEL
Lakbeschermingsfolie – ook wel Paint Protection Film (PPF) of steenslagfolie genoemd – is een transparante hoogwaardige film die de lak van een wagen beschermt.
Meer info
Scroll naar boven

COntactgegevens

Fabrieksstraat 102B
3900 Overpelt
(+32) 011 91 48 02